Friptura de vitel in vin

de adriana_bobu in Vita, 19 Feb 2011 | 14989 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa....care se poate servi cu diverse garnituri (piure de cartofi, orez, paste)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa vitel (cam 800 g)
  • un gogosar 
  • o ceapa 
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • sare si condimente (piper, cimbru, oregano)
  • 4-5 linguri de ulei 
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vin:

Am taiat carnea felii groase, am condimentat-o si am tras-o in ulei (pe ambele parti) alaturi de gogosar si ceapa taiate feliute. Am adaugat apoi si usturoiul taiat marunt , apa si o parte din  vin si am acoperit . Am lasat pe foc cca 1/2 h , am intors de cateva ori friptura dupa care am adaugat restul de vin . A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

20.02.2011, 19:29

delicios

adriana_bobu 1

20.02.2011, 22:03

multumesc mirela...

eleny2010 1

26.03.2011, 16:10

arata foarte bine doamna Adriana. merita incercata reteta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde