Friptura de pui la tava

de rivka in Pui, 3 Dec 2009 | 7309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 pulpe de pui
  • jumatate kilogram cartofi
  • 1 ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 5-6 morcovi de iarna
  • sare
  • piper
  • paprika iute
  • coriandru
  • chimen
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la tava:

Morcovii se rad, se spala se taie rondele si se aseaza in tava de cuptor.Cartofii se curata , se taie in 4 sau in 2 depinde cat sunt de mari, se aseaza peste morcovi.Ceapa se taie in 4 (se lasa cu coaja pe ea, o cojita) se aseaza in tava, cateii de usturoi se pun si ei in tava in coaja(necuratati) , peste se aseaza pulpele curatate de pielita si spalate, se condimenteaza totul cu sare, piper, paprika, coriandru si putin chimen, se stropeste cu ulei de masline, se acopera si se da la cuptor cca 70 minute la 240 grade.

Se serveste cald cu pireu de mere.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

rivka 1

03.12.2009, 16:15

ii foarte simplu de facut, sotul da cateii de usturoi la o parte dar eu ma bucur ca imi raman mie sa-i mananc se coc asa in coaja lor in tava, si lasa puiului numai aroma...noi mancam asa ceva cu pireu de mere sau varza rosie cu mar (din borcan) tot dulce la gust.

liana_geicu 1

03.12.2009, 19:55

eu tocmai am terminat friptura de pulpe culegume, mai ai si pentru mine o portie ca sa ma mult la tine? eu aduc muraturile si un vin rosu de buturuga!

rivka 1

03.12.2009, 22:20

da mai am o portie ca eu nu am mancat am mancat in oras un doner kebab urias si mi-a ajuns , deci hai la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella