Friptura de pui la tava

de rivka in Pui, 3 Dec 2009 | 7892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 pulpe de pui
  • jumatate kilogram cartofi
  • 1 ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 5-6 morcovi de iarna
  • sare
  • piper
  • paprika iute
  • coriandru
  • chimen
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la tava:

Morcovii se rad, se spala se taie rondele si se aseaza in tava de cuptor.Cartofii se curata , se taie in 4 sau in 2 depinde cat sunt de mari, se aseaza peste morcovi.Ceapa se taie in 4 (se lasa cu coaja pe ea, o cojita) se aseaza in tava, cateii de usturoi se pun si ei in tava in coaja(necuratati) , peste se aseaza pulpele curatate de pielita si spalate, se condimenteaza totul cu sare, piper, paprika, coriandru si putin chimen, se stropeste cu ulei de masline, se acopera si se da la cuptor cca 70 minute la 240 grade.

Se serveste cald cu pireu de mere.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

rivka 1

03.12.2009, 16:15

ii foarte simplu de facut, sotul da cateii de usturoi la o parte dar eu ma bucur ca imi raman mie sa-i mananc se coc asa in coaja lor in tava, si lasa puiului numai aroma...noi mancam asa ceva cu pireu de mere sau varza rosie cu mar (din borcan) tot dulce la gust.

liana_geicu 1

03.12.2009, 19:55

eu tocmai am terminat friptura de pulpe culegume, mai ai si pentru mine o portie ca sa ma mult la tine? eu aduc muraturile si un vin rosu de buturuga!

rivka 1

03.12.2009, 22:20

da mai am o portie ca eu nu am mancat am mancat in oras un doner kebab urias si mi-a ajuns , deci hai la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]