Friptura de pui cu usturoi verde

de Rahela Velicu in Pui, 4 Mai 2018 | 5223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui ( copanele)
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi verde:

Taiem usturoiul verde rondele.

Punem carnea de pui intr-un vas de yenna si adaugam usturoiul. Punem din loc in loc si pasta de tomate, presaram sare, piper si oregano, apoi adaugam 1 cana de apa ( sau cat este nevoie pentru a acoperi carnea).

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 1 ora sau pana cand carnea este gatita. Din cand in cand, intoarcem carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste