Friptură de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mai 2012 | 2803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui,
  • 1 cană vin roșu,
  • 1 cană apă,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 4 fire de ceapă verde,
  • sare,piper.
  • Servire:
  • varză albă,
  • oțet balsamic,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de pui:

Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa. Ceapa verde curățată, spalată și tăiată in bucăți de aprox. 10 cm se pune printre pulpe. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru o oră.

După o oră se scoate capacul, se întorc pulpele și se mai dă la cuptor pentru 30 minute să se rumenească bine carnea. Servim cu garnitura preferată și o salată de varză albă dreasă cu ulei de măsline și oțet balsamic. Ornăm cu ceapă verde, ridichi sau roșii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
FRIPTURA *TIGANEASCA*