Friptura de porc la cuptor

de LUK in Porc, 19 Dec 2010 | 15203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 1 carnat
  • o lingurita de boia
  • sare,piper dupa gust
  • cateva boabe de piper
  • o ceapa medie
  • 100ml vin
  • 150ml apa
  • o lingura de untura
  • 5 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Pulpa de porc se condimenteaza si se pune intr-un vas yena. Ingramadim nitelus carnaciorul si o ceapa frumusica dezbracata de foi. Zdrobim usturoiul curatat si il presaram printre carne. Scaldam cu vin si apa, adaugam si untura, boiaua, boabele de piper si lasam sa se odihneasca in frigider 30min. Punem in cuptorul preincalzit la foc mediu cam o ora jumatate..pana scade si apa si se rumeneste frumos carnita..Noi am savurat-o langa piure si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lilik 1

21.12.2010, 11:24

ce bunatate mamaaaaa

LUK 1

21.12.2010, 14:50

da lilik..mai alesc ca si carnatu si carnea sunt de la porc taiat la tara de maica mea...."bio'

-Marius- 1

19.12.2018, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]