Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

de Sidy in Porc, 18 Feb 2011 | 8522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 1 punga magica Knorr
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei masline
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti:

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel :
-se curata cartofii si se taie in opt.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin ulei. Cand este gata se adauga cartofii si verdeata tocata. Se condimenteaza si dupa 2-3 minute se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu o canita cu apa.
Punga magica se gaureste cu o scobitoare in vreo 5 locuri.
Se introduce vasul cu carnea si cartofii in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade si se lasa la rumenit aproximativ o ora.
Friptura se serveste cu cartofii brutaresti alaturi si cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu lutita