Friptura de porc cu piure de cartofi

de marieta in Porc, 8 Aug 2011 | 4876 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

08.08.2011, 20:34

ca nu-i pasare ca porcu' nici leguma ca si carnea!

marieta 1

08.08.2011, 21:20

ai dreptate corina33

adry88 1

08.08.2011, 21:48

Lau 1

08.08.2011, 22:17

place

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:56

lilik 1

08.08.2011, 23:36

Corina totusi ai mare dreptate
buna buna papica asta

alinutzika 1

08.08.2011, 23:56

bun bun

marieta 1

09.08.2011, 00:08

MotanLaOale 1

09.08.2011, 08:21

bun bun

DIANA B 1

09.08.2011, 09:12

............... ai dreptate Marieta porcul e cel mai bun , mai ales ptr noi , dar mai incalcam regula , ca doar oameni suntem si noi

Rocsi 1

09.08.2011, 14:06

MIUTA 1

09.08.2011, 16:47

Sylvia 1

10.08.2011, 13:20

super mancarica asta, clasica si buna

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:54

marieta 1

11.08.2011, 21:01

pup pe toata lumea!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati