Friptura de porc cu ardei kapia

de Valclaudia in Porc, 12 Oct 2014 | 6582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de port
  • 500 gr.piept de porc afumat
  • 2 ardei mari kapia
  • 1 lingura untura de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • usturoi granulat dupa gust
  • sare si piperdupa gust
  • verdeata tocata (patrunjel si telina)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ardei kapia:

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita.

Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena.

Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 1 ora la 190 - 200 grade.

Dupa 1 ora de gatit carnea la cuptor,golim continutul formei intr-o tigaie si lasam sa se gateasca friptura la foc iute pana se rumeneste frumos.

Presaram verdeata tocata.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura in sos de vin