Dedic aceasta friptura domnilor Bucatarasi . Dupa cum se stie barbatii se dau in vant dupa vanat si vanatoare sau pescuit . . Caprioare . Sirene. Etc :))))
garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde
Spalati si feliati carnea de mistret .
Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .
Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .
Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .
Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .
Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .
Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.
Este gata cand carnea este rumenita usor .
Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .
1
Daca mistretul a fost tanar pana in doi ani carnea va fi frageda . La transare va puteti da seama. Daca carnea se taie usor nu este nevoie de marinare .