Friptura de miel cu vin

de Rahela Velicu in Oaie, 23 Apr 2017 | 2533 vizualizari

 

Foarte gustoasa, merge de minune cu o salata verde.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 300 ml vin alb sec
  • ierburi aromate sau ( oregano, patrunjel, marar,cimbru,tarhon)
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 50 ml apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • ghimbir macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu vin:

Mai intai, presaram toate condimentele (verdeturile, sare, piper, ardei boia, ghimbir) in tava in care facem friptura. Rostogolim fiecare bucata de carne prin condimente, adaugam usturoiul tocat rondele, vinul si apa si dam la cuptor, pentru 60-70 de minute.

Daca este nevoie, adaugati mai multa apa. Din cand in cand, intoarcem carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Servim friptura cu o salata sau o garnitura de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi vin alb sec sau vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita de miel umpluta cu drob