Friptura de miel

de Constelatialeu in Oaie, 5 Mai 2013 | 9336 vizualizari

 

Vedeta Pastelui este mielul in diferite feluri,deci nu puteam sa ratez o friptura de miel delicioasa,chiar daca doar eu mananc ( baietii mei nu),sunt in avantaj.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata miel coaste si pulpa
  • usturoi verde
  • condimente Cosmin
  • sare
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.

Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.

A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.

Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa  friptura de miel in tava .

TIPS-URI

1

daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava

2

cand intoarcem friptura de miel  o stropim cu sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

babi5 1

06.05.2013, 17:44

Bunica 1

06.05.2013, 19:36

Ti-a ajuns Leoaico

Constelatialeu 1

06.05.2013, 20:03

Buni,asa-s eu norocoasa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel