Friptura de carne tocata la tava

de RuxyRux in Pui, 27 Feb 2015 | 15564 vizualizari

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

27.02.2015, 22:35

Rox...multumesc!

RuxyRux 1

27.02.2015, 22:35

Gurita...multumesc!

RuxyRux 1

27.02.2015, 22:36

Teo...ma bucur draga mea...iti multumesc! te astept cu impresii ! Iti multumesc! ...

Andra_Constantinescu 1

28.02.2015, 00:33

RuxyRux 1

28.02.2015, 00:48

Andra

dantes 1

28.02.2015, 06:46

Super!

Sidy 1

28.02.2015, 09:00

"Friptura "? Din carne tocata ? Minunata ideea...

Lau 1

28.02.2015, 10:56

ce bine arata

RuxyRux 1

28.02.2015, 13:07

Multumesc Lau...te pup!

RuxyRux 1

28.02.2015, 13:07

Sidy scumpa...multumesc!

RuxyRux 1

28.02.2015, 13:07

Dantes...multumesc!

dor_42 1

28.02.2015, 22:02

Deocamdata este la cuptor))))........e la fierbinte !

RuxyRux 1

28.02.2015, 22:24

Dor )))))....mai asteptam! )))

mihaelar63 1

28.02.2015, 23:19

Merge bine la copilasi , dca te doare gatul sau... daca esti in renovare la stomatolog

mirela0911 1

03.03.2015, 13:29

Ia sa o punem la favo!

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:46

iry-gabriela 1

07.04.2015, 14:43

Ce bunătate ai făcut

RuxyRux 1

01.05.2015, 19:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui fragezi si dezbracati la cuptor cu garnitura de tomate si porumb fiert