O reteta de Firgarui de pui delicioasa, reteta preparata alaturi de garnitura de legume. Ceva bun si sanatos,de pacalit micii mofturosi!
- pieptul de pui se curate de piele, se spala si se fierbe 20 de minute in apa cu sare,impreuna cu morcovii si broccoli;
- dupa ce s-a fiert ,pieptul si morcovii se taie cuburi de cca 1,5-2,00 cm, iar broccoli se desface buchetele si se pun in tigaia wok impreuna cu 150 ml de apa,fierbandu-se inabusit inca 20 de minute;
- cand sunt fierte se condimenteza si se lasa sun capac,stingand focul;
- intre timp, se pregatesc frigaruile din bambus;
- iaurtul se amesteca cu frunzele de menta tocate marunt;
- insiri pe frigarui bucati de piept, morcovii (intregi sau taiati,cum preferi), buchetele de broccoli si cubulete de mozzarella ,alternativ;
- frigaruile se aseaza intr-un vas termorezistent , se presara peste ele feliute de unt si se dau la cuptor (incalzit in prealabil) 5-10 minute, pana cand se topeste untul si se inmoaie putin branza;
- se servesc imediat cu sosul de iaurt si menta.