Ceva rapid si buuuun.
Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun :)
Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa' bune de bagat in bete de frigarui.
Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel :)
Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.
Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.
Misca usor caserola apoi pune capacul.
Roteste butonul in directia "vidare" si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.
Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.
Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.
Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.
Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.
Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.
Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.
Pune-le in tigaie si da focul la mediu.
Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.
Pofta buna!