Frigarui cu orez

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 5110 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceasca orez alb cu bob rotund

patrunjel verde

unt

3 linguri de pesmet

3 linguri de parmezan

condiment mix legume Secretul Gustului

pentru ornament,- frunze de telina si rosii

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume si parmezan. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 13:19

nadina73 1

15.05.2010, 13:38

super bine dar sincer fara furculitenici o problema am pus eu ,super arata,felicitari mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:43

multumesc fetelor! multumescnadina de furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]