Frigarui aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 8896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 grepfuit
  • bete din bambus pentru frigarui
  • salam
  • sunca
  • castravete
  • rosii
  • cascaval
  • branza
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv:

Am taiat cubulete: salamul, sunca, cascavalul, branza, rosiile ( fara miez si seminte) castravetii.

Am intercalat bucatele pe fiecare bat. Am pus cate o maslina la fiecare capat al frigaruii, iar intre ele am asezat pe rand cate o bucata din fiecare: castraveti, rosii, salam, sunca, cascaval, branza.

La final am intepat toate betele intr-un grepfuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita