Friganele cu porumb

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 3288 vizualizari

 

Sunt foarte delicioasele friganele din porumb si se poate experimenta cu reteta aceasta. Adauga alte ingrediente,schimba cantitatea,fa-le pe gustul tau!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  •  1 ceapa mica,taiata 
  • 1 catel de usturoi,taiat 
  • 1 ardei iute,taiat 
  • 1 1/2 cana de porumb congelat,dezghetat 
  • 6 cepe verzi,taiate 
  • 1 ou 
  • 4 linguri de faina 
  • sare,piper 1
  •  lingurita praf de copt 
  • sos chili ptr servit 
  • frunze de coriandru ptr ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu porumb:

 

Se caleste ceapa si usturoilul.

Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.

Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.

Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.

O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.

Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.

Se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv