Friganele cu banane

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 16 Noi 2013 | 3275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150g zahar
  • 100g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu banane:

Intr-un castron se cerne faina se amesteca cu praful de copt,se adauga zaharul,cocosul si se amesteca.

Separat,intr-un castron se zdrobesc bananele cu o furculita,peste care se adauga ingredientele amestecand bine,se pune un praf de sare si coaja de lamaie.

Daca conpozitia este prea moale mai punem putina faina.

Se ia cu lingura si se pun friganele la prajit in uleiul incins.

Le lasam sa se rumeneasca bine.

Se scot pe un servetel si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Torrijas