Friganele

de Nadyne in Dulciuri, 28 Oct 2016 | 5258 vizualizari

 

  Cine nu a mancat macar o data friganele preparate cu drag de bunica sau de mama?
  Buneee.... Pentru un mic dejun cu miros de copilarie...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 -200 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • ulei
  • felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Taiem painea felii, nu foarte subtiri.

Batem ouale bine intr-un castron, adaugam laptele si pliculetul cu zahar vanilinat si amestecam

Punem ulei intr-o tigaie la incins. Feliile de paine, pe rand, se trec prin amestecul de oua si lapte, se scurg si se prajesc pe ambele parti.

Scoatem feliile pe un servetel absorbant pentru a elimina excesul de ulei, apoi le transferam pe un platou si le pudram cu zahar.

Noi le-am servit cu o cana cu lapte si gem de capsuni.

Minunate! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friganele din cozonac