Friganele

de Nadyne in Dulciuri, 28 Oct 2016 | 6035 vizualizari

 

  Cine nu a mancat macar o data friganele preparate cu drag de bunica sau de mama?
  Buneee.... Pentru un mic dejun cu miros de copilarie...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 -200 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • ulei
  • felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Taiem painea felii, nu foarte subtiri.

Batem ouale bine intr-un castron, adaugam laptele si pliculetul cu zahar vanilinat si amestecam

Punem ulei intr-o tigaie la incins. Feliile de paine, pe rand, se trec prin amestecul de oua si lapte, se scurg si se prajesc pe ambele parti.

Scoatem feliile pe un servetel absorbant pentru a elimina excesul de ulei, apoi le transferam pe un platou si le pudram cu zahar.

Noi le-am servit cu o cana cu lapte si gem de capsuni.

Minunate! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friganele aromate cu dulceata de cirese