Curatam pulpele de resturi, le spalam si le scurgem bine. Le punem la prajit intr-o cratita in uleiul de masline, apoi, dupa ce s-au rumenit, le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas punem cubuletele de bacon. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam morcovul, ceapa si telina curatate, spalate si tocate cubulete mici. Cand legumele incep sa se inmoaie, punem ciupercile curatate taiate in sferturi, foile de dafin, sare, piper negru proaspat macinat, rozmarinul.
Amestecam usor pana ciupercile incep sa se inmoaie si stingem cu vinul caldut. Cand vinul a inceput sa scada, adauga supa de pui sau apa cat sa acopere si sa depaseasca legumele, aducem carnea de pui inapoi in vas si fierbem la foc mic pana sosul se leaga si carnea si legumele sunt moi. Adaugam smantana, mustarul, potrivim de sare si piper si mai dam cateva clocote.
Pentru crutoane taiem bagheta felii, pe care le asezam pe o tava pe hartie de cot. Stropim cu ulei de masline si presaram ierburi de gradina. Dam tava la cuptor pana se usuca si se rumenesc usor.
Servim mancarea cu crutoane si legume, la alegere.