Foietaj cu branza si rosii

de getix in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • branza
  • 2 rosii
  • bacon
  • cascaval
  • 1 ou
  • busuioc
  • piper
  • ulei masline
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si rosii:

Se taie aluatul de foietaj in doua parti egale . Pe primul blat se aseaza feliile de branza condimentate cu piper.

Peste branza se pun feliile de rosii, 1-2 linguri ulei de masline si busuioc.

Adaugam feliile de bacon, dupa care imbracam totul cu cascaval ras.

Partile laterale ale  foietajului  se taie in fasii , apoi urmeaza impletirea .

La fel procedam si cu cealalta jumatate de aluat.

Se tapeteaza  tava cu hartie de copt si  se pun cele doua strudele la cuptor nu inainte de a le unge cu ou. Se presara susan sau mac .  

Multumesc  ,,puideom,,   a fost un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]