Foietaj cu branza si parizer

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 6858 vizualizari

COMENTARII (7)

Rocsi 1

20.05.2010, 16:47

frumoase si imi plac tare mult

epurasha2bb 1

20.05.2010, 18:00

lia maria 1

20.05.2010, 19:39

sant tare frumose

Bunica 1

20.05.2010, 21:51

Sunt frumoase! Cred ca daca le ungeai cu galbenus de ou ieseau stralucitoare.

Julie 1

21.05.2010, 10:03

Buna idee Bunica! Data viitoare asa o sa fac! Vedeti cine are experienta?

nadina73 1

19.08.2010, 23:58

nu ma lasat sa pun decat 4 fsuper

Julie 1

20.08.2010, 07:10

Nadina, nu-i bai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]