Foietaj cu bacon si emmentaler

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 3150 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate!

Daca aveti chef sa rontaiti ceva la TV dupa o zi obositoare de munca, nu cred ca va ia mai mult de 15 min sa pregatiti si alte 15-20 sa coaceti aceste foietaje cu bacon si emmentaler,cu conditia ca foietajul sa nu fie inghetat

Eu am scos de dimineata foietajul sa se dezghete si seara cand am ajuns acasa doar am facut montajul ca sa zic asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 6-7 felii bacon
  • 4-5 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon si emmentaler:

Am intins putin aluatul pentru a-l subtia si apoi am aranjat ingredientele pe el,am taiat fasii lunguiete si le-am rasucit putin cu mana cat sa le dau o forma,apoi am uns deasupra cu un ou batut bine si am bagat la cuptor.    S-au copt foarte repede cam in 15-20 min si …gata …rapid si delicios fara multa munca si bataie de cap.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon si emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vol au vent cu crema de branza