Miha....initial, cand sunt gata si se racesc, sunt tari, dar cand se asambleaza praji..., chiar si a doua zi sunt fragede fragede, ca se inmoaie de la crema... prajiturile de genul asta sunt cu atat mai bune cu cat stau mai mult....adica a treia, a patra zi sunt mult mai gustoase....
Simpla ,aspectuoasa si buna...prajiturile cu foi raman slabiciunea mea,oricand le prefer celor sofisticate,si asta probabil,ca un omagiu adus batranei si bunei mele mame care nu mai este de ani buni printre noi,dar care facea niste prajituri cu foi......cum n-am sa pot face niciodata.....nostalgia copilariei si placerea de a manca se impletesc in paginile ingalbenite din caietul de prajituri al mamelor noastre...sa nu lasam sa moara amintirea acelor vremuri prin simplul fapt ca transmitem mai departe acele retete cu greu adunate de ele,stiti voi la ce ma refer,nu era net,tv,emisiuni culinare sau reviste de gen....le scriau pe fuga pe cate o bucata de hartie.....dar ce bune erau prajiturile mamelor noastre.....macar atat putem face pentru pastrarea traditiilor....