Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki

de mimmi in Pui, 18 Iul 2011 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui file
  • condimente:curry,boia dulce,sare,piper
  • pentru sos :
  • 2 castraveti
  • 200 ml iaurt gras
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • cartofi copti la gratar (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki:

Taiem pieptul de pui si cu ajutorul scobitorilor formam fluturasi. Presaram sare si piper pe ambele parti. Si pe o parte ii coloram putin cu boia dulce si curry.

Punem pieptul de pui pe gratar si intre timp pregatim sosul tzatiki: Curatam castraveti si ii dam pe razatoare. Amestecam iaurtul cu ulei de masline,sucul de la lamaie,usturoiul pisat si castravetii. Condimentam cu sare,piper si marar. Servim totul langa cartofi copti . Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel la cuptor