Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 8716 vizualizari

COMENTARII (15)

DIANA B 1

18.08.2011, 16:20

Ptr sinceritate

Cris2711 1

18.08.2011, 16:24

Lau 1

18.08.2011, 17:11

alinutzika 1

18.08.2011, 18:18

foarte interesant

aziz 1

18.08.2011, 20:21

atunci dupe ce or fi murind talienii astia asa de tare?daca sant usor amarui nu m-as baga

Bunica 1

18.08.2011, 20:28

Interesant, dar nu vreau

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:30

eu cred ca e bine sa incerci, sa iti faci o idee!

adry88 1

18.08.2011, 20:53

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:19

Mie mi-au placut mult cand le-am pregatit...si nu le-am gasit amarui deloc...arata delicios

Criss 1

18.08.2011, 21:50

Dragele mele, multumesc pentru comentarii.

Criss 1

18.08.2011, 21:51

Ruxy, habar n-am de ce, dar ale mele au fost usor amarui. Una peste alta, prefer dovlecelul pane.

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:52

Da nici eu nu am idee Cris...deci pana la urma ramanem conservatoare si eu il prefer pe domnul dovlecel

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane