Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Bucataras Medi in Porc, 15 Oct 2010 | 21727 vizualizari

COMENTARII (67)

Rocsi 1

15.10.2010, 21:47

bai asa nu as mai manca...ca vreau sa mai evit prajelile...dar prea imi face cu ochiul asa ca pap dar imi dai niste painica?)

ela 1

15.10.2010, 21:49

trebuie sa mancam si scrisul?? eu nu stiu sa scriu pe poze

gaby_duceag 1

15.10.2010, 21:49

madutzule si tu chiar crezi ca daca-ai "tufilit "tu "semnaturoiaia" aia-n mijocul fripturii) nu ti-o mai poate fura?
no, vrei sa-ti arat ca io ti-o scot in 2 min?

Rocsi 1

15.10.2010, 21:51

hai mai gabi nu ii fa inima rea bietei femei

gaby_duceag 1

15.10.2010, 21:53

nu, ii arat doar ca ...degeaba o pune

Rocsi 1

15.10.2010, 21:55

ei si tu..cik degeaba o pune

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:00

rocsi , cu mamaliguta e mai bun da daca vrei paine iti dau paine................

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:01

Ela, nu este greu da auzi ce zice doamna gaby ca se poate sterge .....da si ea avea ieri scris

mena29 1

15.10.2010, 22:02

ce bine arata

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:03

in primul rand ca iar ai inceput sa incurci borcanele .......deci eu sunt medutzule , ai inteles?................si daca zici ca da urat no sa mai scriu da asa se numeste blogul meu,

Rocsi 1

15.10.2010, 22:04

nu le am eu cu mamaliguta,,,stiu ca e mai bun dar eu sunt o painioasa adevarata

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:04

zi si tu mai rocsi ...........stii cat ma supara fatuca asta

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:05

multumesc Mena.............

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:05

daca eu o pun degeaba hai scoate-o tu

gaby_duceag 1

15.10.2010, 22:06

maria, eu aveam scris ieri pentru ca: (of cate explicatii tre' sa-i dau la fumeia asta).eu pusesem reteta de pe blogul meu, poza era din 2009 si facand prajitura iar, am actualizat si poza. de asta am pus semnatura. Semnatura ta nu e urata ca si nume, dar e verde, nu se asorteaza si e prea mare. daca vrei..mai zic,...

Rocsi 1

15.10.2010, 22:07

ai auzit ce a zis?cik degeaba o pui?cum vine asta?imi explicati si mie?

Rocsi 1

15.10.2010, 22:08

trebuie dat bani dupa ce o pune?

gaby_duceag 1

15.10.2010, 22:09

rocsi, hai tu nu ma fa sa vorbesc prostii. nu vezi ca-s cuminte ?

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:11

bine, bine hai scoate-o tu................

gaby_duceag 1

15.10.2010, 22:12

de unde, iubire? de la a mea sau de la a ta?

Rocsi 1

15.10.2010, 22:12

eu te fac sa vorbesti prosti????gresesti...tu singura vorbesti fara sa iti zik nimeni

mena29 1

15.10.2010, 22:12

Sa sti Gabitza ca am vrut sa intreb ce-i cu tine de esti asa cuminte azi,nu ca de obicei ai fi altfe,as fi intrebat doar asa...

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 22:13

de la mine

gaby_duceag 1

15.10.2010, 22:14

pai hai pe mess sa ti-o dau

gaby_duceag 1

15.10.2010, 22:15

mena, ..nah..cateodata...imi revin si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc