Flan de spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 3874 vizualizari

 

Cred ca e ultima recolta de spanac,am gasit pe piata,am luat mai mult, am pus si la congelator si am facut si aceasta tarta delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 400g spanac
  • 6oua
  • 200ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de spanac:

Intr-un castron batem bine 2oua,adaugam smantana,spanacul bine spalat,oparit,bine scurs si taiat marunt,sare,piper;rasturnam in forma de tarta sau un vas termorezistent uns cu unt sau chiar vase mici,deasupra spargem restul de oua si dam la cuptor 30min.

Servim flanul cald cu putin parmezan deasupra(optional).

TIPS-URI

1

daca aveti oua de prepelita de pus deasupra,sunt mai sanatoase

2

pentru un gust mai deosebit,puteti adauga 1catel de usturoi bine pisat in compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu spanac, gorgonzola si peste