Flan cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 4250 vizualizari

 

Va recomand aceasta crema cu fructe de padure,incredibil de buna

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 1lde lapte
  • 1cana cu zahar
  • 65 g amidon
  • 1lamaie
  • 1baton de scortisoara
  • 2 linguri zahar brun
  • fructe congelate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan cu fructe:

Punem intr-un vas pe foc laptele,zahar,coaja de lamaie rasa,batonul de scortisoara iar cand a ajuns la punctul de fierbere,dam deoparte

Amestecam amidonul cu putin lapte,adaugam galbenusurile,rasturnam in vasul cu lapte,punem din nou pe foc si amestecam pana se ingroasa;in mai multe vase mici,punem fructe dezghetate si bine scurse,umplem cu crema dar inainte scoatem batonul de scortisoara,lasam sa se raceasca foarte bine iar in momentul servirii,pudram zaharul brun deasupra si caramelizam cu pistolul special;obtinem un foarte delicios desert, cremos la interior si crocant la exterior;merita incercat!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

12.11.2013, 14:54

arata atat de apetisant

ianculubita 1

12.11.2013, 16:12

mai strig o data ca-i buna rau!!

Sidy 1

13.11.2013, 08:54

Trebuie sa fac si eu ca deja m-ai innebunit cu bunatatile astea !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu migdale si crema de nectarine