File de somon cu cartofi

de Bucataras in , 26 Mar 2018 | 5611 vizualizari

 

100% natural, 100% sanatos! O reteta minunata, delicioasa si usor de facut alaturi de condimentele Kamis!

 

INGREDIENTE

  • File somon – 2 buc
  • Capere – 1 lingura
  • Baby morcovi – 250 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Ceapa verde- 4 fire
  • Rozmarin proaspat – 2 crengute
  • Rasnita condimente pentru peste Kamis – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Menta uscata Kamis– 1 lingurita
  • Usturoi granulat Kamis– 1 lingura
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ulei de masline – 80 ml
  • Rasnita sare si piper Kamis- dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu cartofi:

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.

Intr-un castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat, menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade pentru 20 minute.

 

Fileul de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele. In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somon cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos