File de peste in sos de smantana si coniac.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Feb 2010 | 8736 vizualizari

COMENTARII (12)

violette 1

20.02.2010, 15:14

Si mie imi place crapul! Cu siguranta o sa incerc reteta ca arata tare bine......

Bucataras 1

20.02.2010, 15:22

Imm, nu suna rau ...

Bunica 1

20.02.2010, 16:04

Arata foarte bine si , din modul de preparare , foarte gustos. E peste, e favoritul meu.

ela 1

20.02.2010, 18:24

ce bine suna...trebuie sa fac si eu...dar coniacul...zice Miha ca face bine ?

rivka 1

20.02.2010, 20:39

lasa coniacul...vezi bine carmen a pus berea pe masa ...sa ne servim.

carmen imi place ffff mult ce gatesti ii rasfeti pe baietii acasa,

ela 1

20.02.2010, 20:50

Rivka eu vreau sucul,nu beau nici un fel de bauturi,doar pepsi...

rivka 1

20.02.2010, 21:27

nici eu nu beau bere, doar vin

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 23:46

Draga mea Ela, 3 linguri de coniac la cuptor se evapora,asa ca nu este nici un bai se mai fierbe si deasupra sosul se duce si nu mai ramane nimic din el.Berea este pentru baietii mei,doar au 30 de ani,eu sunt cu ceaiul.Ceai verde.Multumesc pentru comentarii va pup pe toate si va imbratisez,sunteti niste scumpe si voi aveti feluri de mancare destul de gustoase.

ela 1

21.02.2010, 00:29

stiu ca nu se simte coniacul,glumeam.eu mai folosesc vin alb la unele mancaruri,mai ales la tocanita de ciuperci si la fasolea varde

Miha 1

21.02.2010, 00:59

Ela, si eu beau doar pepsi. Cand beau coniac.

ela 1

21.02.2010, 01:01

in urma cu cativa ani am gustat whiski cu pepsi,e buna combinatia

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi