Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Pangasius, 12 Mar 2010 | 6209 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: pangasius, pesmet, retete Pangasius
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de nico15 1
de Silvioara 1
Teo 1
doar privesc si mi se umple gura de apa!
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:30
ieri la 12:49
ieri la 12:20
ieri la 09:10
pe 04.02 la 17:10
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
de Panacris 9
7 voturi
UrsanMihaela
vasimur
RODIMUR
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!