File de pangasius pane

de Silvioara in Pangasius, 24 Feb 2012 | 14351 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

24.02.2012, 20:28

bun pestele

Rocsi 1

24.02.2012, 22:11

Bya Ralu 1

24.02.2012, 22:43

si mie imi place mult

mamaieelena 1

25.02.2012, 08:57

bun

Lorra 1

25.02.2012, 10:08

o da...arata delicios !!!

gaby_gabytza 1

25.02.2012, 13:48

yammmy bun

lia maria 1

25.02.2012, 16:03

delicios

Silvioara 1

25.02.2012, 18:38

Multumesc, doamnelor! Va pup!

bliss 1

29.02.2012, 11:39

eu il dau prin faina, ou - in care am pus sare si un mix de piper: alb, verde, negru, rosu - imi place mult; si dupa aia il dau prin pesmet.
am ajuns la concluzia ca "pane" este reteta optima pt prepararea acestui peste..

Silvioara 1

29.02.2012, 13:19

Asa este, bliss. Multumesc pt. ideea cu mixul depiper, numai ca, avand doi copilasi mici, ma feresc de condimentele iuti... Pup.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati