File de pangasius cu vinete la gril

de simona72 in Pangasius, 9 Sep 2013 | 5518 vizualizari

 

A fost masa rapida de ieri, dupa ce am tras o fuga la Metro dupa peste...am ajuns tarziu ca nu mai aveau ceva pt buzunarul meu, asa ca m-am multumit si cu pangaasius. Acolo era de la standul cu peste proaspat...daca este asa sau nu, nu stiu, am mai avut o discutie pe tema asta pe site...

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingurite sos de soia
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 vanata alba
  • pt sos:
  • 1 lingura branzica si smantana ceva fin de la Delaco
  • 2 linguri iaurt gras grecesc
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • pt decor: felii de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu vinete la gril:

Vanata spalata si stearsa de apa, se taie in felii si se prajeste in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline. Pestele se spala, se usuca cu prosop curat de bucatarie sau servetele, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si ulei de masline. Se maseaza pestele cu ingredientele si se lasa la frigider pana sunt gata celelalte.

Pt sos: amestecam toate ingredientele, condimentam dupa gust, zdrobim usturoiul si amestecam. Pestele il prajim in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline cate 5 minute pe o parte si pe alta. Servim pe farfurie pestele cu feliute de lamaie,vinete si sos.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

pestele este cel mai sigur prajit atunci cand se desprinde usor cu o spatula de pe tigaia gril

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant