A fost masa rapida de ieri, dupa ce am tras o fuga la Metro dupa peste...am ajuns tarziu ca nu mai aveau ceva pt buzunarul meu, asa ca m-am multumit si cu pangaasius. Acolo era de la standul cu peste proaspat...daca este asa sau nu, nu stiu, am mai avut o discutie pe tema asta pe site...
Vanata spalata si stearsa de apa, se taie in felii si se prajeste in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline. Pestele se spala, se usuca cu prosop curat de bucatarie sau servetele, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si ulei de masline. Se maseaza pestele cu ingredientele si se lasa la frigider pana sunt gata celelalte.
Pt sos: amestecam toate ingredientele, condimentam dupa gust, zdrobim usturoiul si amestecam. Pestele il prajim in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline cate 5 minute pe o parte si pe alta. Servim pe farfurie pestele cu feliute de lamaie,vinete si sos.
Pofta buna!!!
1
pestele este cel mai sigur prajit atunci cand se desprinde usor cu o spatula de pe tigaia gril