pentru bebelina mea Teo
Se curata si se spala legumele.Se toaca marunt.Se incinge tigaia Doubletta si se unge cu putin unt.Se adauga cepa tocata marunt si ardeiul rosu .Se adauga 2 linguri de zeama clara de supa.Se lasa putin sa se inmoaie cepa si ardeiul, se da un praf usor de sare.Se adauga ficateii bine spalati si curatati.Se mai adauga 2 linguri de ulei si 1 cana de supa. Se acopera cu cealalat tigaie Doubletta si se mai amesteca din cand in cand.Apoi cand s-au inmuiat se zdrobesc usor cu fruculita si din sosletul format serviti bebelina alaturi de piureul de legume.
Piureul l-am facut fierband cartofi cubulete si morcovi rondele, separat fiindca morcovul fierbe mai greu decat cartoful.Cand au fost gata i-am pasat cu putin lapte si unt dupa care am aduagat frunzele de spanac proaspat bine de tot spalate si parite putin in apa clocotita cu sare.Se scot si se toaca cu cutitul , apoi se amesteca in piureul de cartof cu morcov.Seda un parf de sare si se serveste cu sosuletul de ficatei.