Ficatei lionezi

de mihasara in Ficat, 21 Apr 2016 | 16828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 100ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi- facultativ
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei lionezi:

Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.

Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.

Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.

Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.

Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cu cuptor.

Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.

Eu ii prefer cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Daca ii vrem mai rumeniti ridicam tava cat mai sus in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei lionezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos cu mamaliguta