Ficatei in sos de smantana

de marinicayou10 in Ficat, 28 Mar 2012 | 4174 vizualizari

 

Azi mancam ficatei de pui cu sos de smantana si piureu de cartofi. Va place? Mie daaaaaa. Mofturosii mei nu prea servesc ficatei..dar in varianta asta au mancat amandoi tot :) yupyyyy, asa ca daca aveti pofta de ficatei va propoun sa ii gatiti asa si 100% o sa va placa mult mai mult decat simplii ficatei prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei
  • 2 cepe mari
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri de smantana grasa
  • 4-5 catei de usturoi
  • putin busuioc uscat
  • Piureu sau Legume
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in sos de smantana:

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa sa se caleasca bine cu ceapa pana isi schimba culoarea. Adaugam o cana si jumatate de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape de tot apa. La sfarsit adaugam smantana si usturoiul si mai lasam 1 minut, dupa care stingem focul si servim :). Puteti servi cu piureu de cartofi, orez, mamaliguta sau legume Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

naomy 1

29.03.2012, 00:29

si eu prepar asa uneori ficatei,si ne plac mult arata bine

marinicayou10 1

29.03.2012, 01:17

Multumesc naomy ...si noua ne plac asa foarte mult

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu smantana