Ficatei de pui in vin

de ela in Ficat, 13 Mai 2011 | 10794 vizualizari

 

nu mai mancasem ficatei de vreo 10ani....deliciosi....

 

INGREDIENTE

  • 500gr ficat de pui,
  • 4fire ceapa verde,
  • 2catei usturoi,
  • 1/2lingurita de oregano uscat,
  • 1pahar vin alb demisec,
  • 500ml lapte,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in vin:

Spalam ficateii si ii punem in lapte cel putin 30minute,apoi ii scoatem intr-o sita si ii lasam sa se scurga si ii stergem cu un prosop de hartie.

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in putin ulei cateva minute,apoi adaugam ficateii si ii lasam sa se rumeneasca putin,amestecand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe alta.Cand sunt aproape gata,punem vinul si condimentele si mai lasam cateva minute.

Se servesc calzi cu piure de cartofi sau cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Zambareata 1

26.11.2011, 21:45

ela...iar cu ceapa????iar o scot din retetaeu nici nu am citit reteta si deja am inceput sa comentezam vazut ca sunt ficatei,am zis ca e foarte buna reteta

ela 1

26.11.2011, 23:16

Giorgia nici eu nu folosesc prea multa ceapa,pun doar cat sa ii dea gust,folosesc mai repede praz,caci nu este asa de greu pt ficat si fiere

Zambareata 1

27.11.2011, 21:37

am avut si eu probleme cu ficatulacum nu mai am...

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Taietei de casa bicolori cu ficatei de pui cu ceapa