Ficatei de pui in sos de rosii

de Bucataras Medi in Ficat, 2 Noi 2010 | 19059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g ficatei de pui
  • ulei
  • lapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 ardei iute
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii:

Se curata si apoi se spala ficateii.Se lasa in apa rece cateva ore(2-3) pentru a iesi sangele din ei dupa care se scurg , se spala cu  jet de apa rece si apoi se pun intr-un vas si se toarna peste ei lapte cat sa ii acopere.Se tin la rece 30 min.

Intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa taiata marunt la calit dupa care adaugam ficateii (pe care i-am scurs) si lasam ca acestia sa se rumeneasca.Separat, intr-un vas punem bulionul si amestecam cu o cana cu apa si condimentele.(cimbru,rozmarin, boia si ardeiul iute curatat de seminte si taiat marunt)Amestecam bine pentru o buna omogenizare  si turnam apoi peste ficatei.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Punem capacul si lasam ca sosul sa scada.

Sunt deliciosi serviti cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

03.11.2010, 07:03

Nadina, stai linistita ca portia ta este pusa bine.............

Sylvia 1

04.11.2010, 16:43

Ce frumos ia decorat artista nu altceva, tare imi place tot ce gatesti tu pacat ca stau asa departe

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:30

poate intr-o buna zi vom reusi sa stam de vorba la o cafea....tare mult mi-ar place............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei la tigaie