Ficatei de pui cu sos de vin si cus-cus

de Panacris in Ficat, 30 Iul 2012 | 4355 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

30.07.2012, 20:59

portiadelumina 1

30.07.2012, 21:00

Eu am mereu probleme cu gramajele, că la kg n-am probleme
Nu ştiu de ce mereu par puţini ficăţei în farfurie

Merisor 1

30.07.2012, 21:02

voiam si eu, dar vad ca portia de ficatei e pentru portia de lumina

Rocsi 1

30.07.2012, 21:11

Iau pentru mama!

Lau 1

30.07.2012, 21:14

place

diaconta 1

30.07.2012, 22:20

cam multa mancare ai facut

Panacris 1

30.07.2012, 22:29

Dia,

Poliana 1

30.07.2012, 22:45

hmm, ce mancarica gustoasa!

Panacris 1

31.07.2012, 08:33

Multumesc pentru aprecieri!

Sim0na 1

31.07.2012, 09:30

O combinatie delicioasa!!!

Bya Ralu 1

31.07.2012, 10:05

bun de tot!!!!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pasare