Ficatei de pui cu sos de rosii

de Dana_Retetegg in Ficat, 9 Ian 2012 | 9942 vizualizari

 

Va prezint astazi o reteta tare buna cu ficatei, din categoria 'te lingi pe degete' !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui,
  • 2 cepe,
  • 400 ml sos de rosii,
  • 5 catei de usturoi,
  • verdeturi de Provence,
  • 100 ml vin rosu,
  • sare,
  • piper,
  • 1 frunza de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii foarte bine spalati se sterg cu un servet si se pun intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc putin, apoi se adauga vinul, putina sare si piper.

Separat intr-un vas punem 1 lingura ulei de masline si calim ceapa tocata julien.

Adaugam apoi sosul de rosii, usturoiul taiat felii fine, verdeturi de Provence, dafin si sare.

Lasam cateva minute sa fiarba, apoi adaugam ficateii prajiti scursi de surplusul de grasime.

Mai lasam 6-7 minute apoi oprim focul.

Noi i-am servit cu mamaliguta si salata de sfecla rosie.

Sunt foarte buni si se fac destul de repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu usturoi si broccoli