A vazut mama la tv o reteta asemanatoare si m-am gandit sa o incerc si eu. A iesit tare gustoasa!
Se spala ficateii de pui (se indeparteaza cu grija fierea, daca este prezenta, fara a o sparge) si se pun la fiert in apa. Se indeparteaza spuma care se formeaza deasupra apei, apoi se fierb ficateii in continuare, impreuna cu foaia de dafin si cu boabele de piper.
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ciupercile se spala.
Intr-o cratita, se pun 6-7 linguri de ulei, ceapa, ciupercile, o lingurita de sare si o cescuta cu apa. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa se inabuse ceapa si ciupercile la foc mic, amestecand din cand in cand.
Smantana se amesteca cu branza si cu doua linguri cu apa.
Ficateii fierti se clatesc cu apa rece si se pun in cratita, peste ciupercile bine patrunse impreuna cu amestecul cu smantana. Se presara si nucsoara, care se da prin strecuratoare pentru a nu ramane densa, se amesteca totul bine si se mai clocoteste circa 5 minute. La final, se adauga mararul spalat si tocat si se potriveste sosul de sare.