Ficatei cu cartofi la cuptor

de marcela1979 in Ficat, 28 Noi 2010 | 5259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 kg de ficatei
  • pasta de rosii
  • sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • vegeta,piper
  • busuioc,cimbru
  • ulei
  • 3 cepe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii,se taie in patru.

intr un vas de yena termorezistent se pune ulei ,se aseaza cartofii ,se condimenteaza cu vegeta,piper,busuioc si cimbru.

Ceapa se taie pestisori si se pune peste cartofi.Ficateii se spala si se adauga peste cartofi si se condimenteaza si ei cu busuioc,piper si cimbru.

Se adauga apa pana la jumatatea vasului si se dau la cuptorul incalzit si se lasa sa se rumeneasca.

Cand sunt facuti cartofii se amesteca o lingura de sos de soia cu 3 linguri de pasta de rosii si cu usturoiul pisat si se adauga peste ficatei.

Se mai lasa la cuptor inca 10 minute sa se rumeneasca  si se servesc alaturi de castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu piure de cartofi