Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci

de MIUTA in Ficat, 9 Mar 2011 | 9265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 3 bucati ceapa
  • 2 bucati morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1/2 borcan de 420g zacusca de ciuperci
  • condimente
  • GARNITURA DE CARTOFI
  • 1,200 kg cartofi noi
  • o lingura mustar
  • 2 linguri miere
  • vegeta cu gust de pui
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci:

Se pune la calit in ulei de masline ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul taiat cubulete.Se lasa cateva minute la calit,se adauga sare si zacusca de ciuperci.Apoi se pune ficatul de pui si se lasa la foc mic sub capac sa fiarba.

Cartofi se curata,se spala bine si se pun la fiert in apa cusare si vegeta.Se lasa la fiert pana aproape sunt gata.Se storc de apa .Intre timp se pregateste o tava in care se pune ulei.Cartofii se dau printr-un sos facut din mustar,miere,o lingura ulei de masiline,piper,vegeta.Se aseaza cartofii in tava si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

Cand scade apa din cratita in care se pregateste ficatul inseamna ca e gata.Se condimenteaza daca mai este nevoie si se pune patrunjel verde.Se serveste ficatul cu garnitura de cartofi dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca