Ficat cu ceapa si mere

de Panacris in Ficat, 1 Mar 2011 | 31965 vizualizari

 

O combinatie interesanta, foarte rapida si usoara!!!

 

INGREDIENTE

  • ficat de vita 500 gr
  • 2 cepe albe sau rosii
  • 2 mere potrivite
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat cu ceapa si mere:

Ficatul se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Se prajeste usor in ulei de masline. Se scoate din tigaie ficatul si se adauga ceapa taiata rondele fine. Dupa ce s/a calit ceapa, se vor adauga feliile de mere, ca sa se inmoiae putin. Se adauga ficatul in acest amestec, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cca. 2 minute ca sa se combine aromele. Se poate servi ca atare sau cu garnitura de cartofi natur alaturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu ceapa si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]