Felii de portocala cu miere si scortisoara

de Mitinita in Dulciuri, 14 Feb 2011 | 4575 vizualizari

 

Un desert marocan,care a devenit favoritul meu.Il prefer oricarui tort!Are vitamine,e din fructe,e sanatos,in loc de zahar se foloseste miere si are o aroma intensa.Chiar dupa ce termini sa-l mananci ii mai simti in gura gustul.

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 2 linguri de miere
  • 2 lingurite scortisoara pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de portocala cu miere si scortisoara:

Curata portocalele de coaja si taie-le in felii rotunde.
Aseaza-le pe o fafurie.
Amesteca mierea cu scortisoara si toarna peste portocale.
Se poate orna cu frunze de menta

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de portocala cu miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Mirela_Tilvescu 1

27.06.2012, 19:12

Uite un desert usor racoros si foarte simplu de facut...Bun

Alinutza80 1

27.06.2012, 19:32

foarte bune

buggy 1

14.12.2013, 16:35

la reteta asta se mai adauga apa de trandafiri si fistic sfarmat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere