Fasole pastai carbonara

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Oct 2016 | 4192 vizualizari

 

Copiilor nu le place fasolea verde proaspata?
Iata o reteteta ideala pentru a-i face sa manance.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole verde proaspătă
  • 125g bacon afumat
  • 1 cățel de usturoi mic
  • 20 cl smântână
  • 1 lingura faina
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai carbonara:

Se curata si se spală fasolea. 

Fierbeti fasolea 10-15 minute la abur în oala sub presiune. Trebuie sa ramana un pic crocanta. 

Intr-o tigaie se pune la prajit baconul taiat bucatele cu usturoiul tocat marunt.

Se adaugă fasolea și se gateste la foc mediu timp de câteva minute . 

Se adaugă sare și piper după gust. 

Într -un castron , se amestecă crema cu faina si se asezoneaza cu sare și piper. 

Când fasolea este rumenita se toarba crema peste ea.

Se amestecă din când în când și se fierbe la foc mic 5 minute pana cand crema scade si se ingroasa usor.

Se presara patrunjel tocat si se serveste fierbinte. 

Se poate presara desupra un pic de parmezan.

Pofta Buna !

http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/fasole-pastai-carbonara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

mirela0911 1

09.10.2016, 12:33

Rocsi 1

09.10.2016, 19:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun