Fasole galbena scazuta

de Rocsi in Mancaruri de post, 15 Iun 2010 | 6537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole galbena lata (sau de care va place)
  • 2 rosii de gradina
  • 2 cepe (puteti folosi si ceapa verde)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

Pastaile le curatam la capete, apoi le spalam.
Le punem pe o sita sa se scurga de apa. 
Daca pastaile sunt prea lungi, le rupem in jumatati.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le decojim si le taiem cubulete.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa si o innabusim 1-2 minute.
Adaugam pastaile, amestecam bine, turnam putina apa fierbinte.
Acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit.
Dupa circa 10 minute punem rosiile, presaram sare si piper.
Mai adaugam apa calda atunci cand a mai scazut lichidul.
Gustam din pastai sa vedem cand sunt patrunse, iar spre final adaugam usturoiul curatat si pisat.
Lasam sa scada zeama de tot, apoi tragem cratita de pe foc.
Se servesc calde cu mamaliguta sau simple!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.06.2010, 12:45

multumesc lali o draguta...da sunt bune mai ales acum k a inceput sezonul lor

ionix 1

16.06.2010, 17:42

mama a facut si ea cu pui... buna buna

Rocsi 1

16.06.2010, 20:35

la noi fara pui k azi e post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume gatite la tigaia dry cocker