Fasole fideluta cu piept de porc afumat

de Constelatialeu in Porc, 9 Ian 2016 | 7240 vizualizari

 

Sa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fideluta congelata
  • 450 g piept de porc afumat( productie proprie)
  • 2 cepe rosii
  • 300 ml bulion galben
  • 1 lingurita de legume deshidratate
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole fideluta cu piept de porc afumat:

Taiem marunt ceapa si o punem intr-un vas de yena, adaugam legumele deshidratate, fasolea fideluta, amestecam si apoi turnam bulionul. Deasupra punem bucatile de piept de porc afumat, asezam peste vasul de yena hartie de copt si bagam vasul la cuptor, pentru cca 2 ore, la foc mic.Cu 20 de minute inainte sa scoatem vasul din cuptor, scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca carnea.Foarte simplu si bun, zic eu, ca pot.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole fideluta cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

dantes 1

10.01.2016, 09:13

Buna!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:37

yam, ce bine arata!!!!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:29

yam yam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker