Fasole batuta cu legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 6239 vizualizari

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

04.01.2014, 20:59

te astept buni

Rocsi 1

04.01.2014, 21:02

Ce buna si gustoasa trebuie sa fie in combinatie cu legume!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 21:08

rocsi

- Andreea - 1

04.01.2014, 21:14

Si mie imi place mult !!!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 21:33

simona72 1

04.01.2014, 21:54

Ador fasolea frecata!!

Bya Ralu 1

04.01.2014, 22:31

sebirizescu 1

04.01.2014, 22:41

foarte buna

Bya Ralu 1

04.01.2014, 22:43

RuxyRux 1

04.01.2014, 23:06

Nu mai pot ...vai ce bunatate!!!!

mihaelar63 1

04.01.2014, 23:26

Bine ai batut fasolea Bya ca sta ferma

Bya Ralu 1

04.01.2014, 23:40

ruxy

Bya Ralu 1

04.01.2014, 23:40

mihaela robotul a facut tot

Micutza Luana 1

04.01.2014, 23:43

cu legume..suuper like it

MotanLaOale 1

04.01.2014, 23:55

Bya Ralu 1

05.01.2014, 01:15

luana

Bya Ralu 1

05.01.2014, 01:15

motan

danakarin 1

05.01.2014, 08:27

Interesant....ca nu pui de loc ulei in fasole...am sa incerc!

Geanina87 1

05.01.2014, 09:46

Bya Ralu 1

05.01.2014, 12:08

danakarin

Bya Ralu 1

05.01.2014, 12:08

geanina

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 21:21

foarte gustoasa

Bya Ralu 1

05.01.2014, 23:20

multumesc

roxana_simona 1

07.01.2014, 17:09

buna

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 16:24

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole